Εξαιρετική Γκούσιν με άλμα στο 1,91 μ. και πρώτη θέση στο Μιραμάς

Η Τατιάνα Γκούσιν επικράτησε σήμερα στο ύψος στο μίτινγκ του Μιραμάς με άλμα στο 1,91 μέτρα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και βρέθηκε μια ανάσα από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, το οποίο είναι 1,92 μέτρα. Η αθλήτρια μετά το 1,91 μ. είχε καλά άλματα στα 1,93 μ. επίδοση που έδειξε πως θα είναι σε θέση να ξεπεράσει σύντομα.

Στο ίδιο αγώνισμα η Παναγιώτα Δόση κατέλαβε την τέταρτη θέση με 1,87 μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στο 1,91 μέτρα. Η αθλήτρια ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από ενόχληση στο πόδι, που φαίνεται να την επηρέασε.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος αγώνα με τον αγώνα φαίνεται να βρίσκει το ρυθμό του κι έτσι σήμερα έφτασε στο 16,23 μ., επίδοση που του έδωσε την πέμπτη θέση στο τριπλούν. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 16,04 μ. στη δεύτερη προσπάθεια του.

Τους αγώνες του στη σεζόν άνοιξε στο Μιραμάς, ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων κατέλαβε την δεύτερη θέση στον προκριματικό με 7.83 και στη συνέχεια σημείωσε 7.90 στον τελικό επίδοση που του έδωσε την 8η θέση. Ο αθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες του την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή