Έσπο 2023: Πανελλήνιο ρεκόρ και εμφάνιση…μεταλλίου για την ομάδα 4Χ100 μ. (vid)

Η ελληνική τετράδα της ομάδας 4Χ100 μ. έκανε σήμερα εξαιρετική παρουσία και με 39.31 προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος βάζοντας υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο.

Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καριοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος έκαναν εξαιρετικές αλλαγές και πέτυχαν νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αφού βελτίωσαν το 39.92 που είχαν πετύχει οι Βροντινός, Γρανιτσιώτης, Μυριανθόπουλος και Παναγιωτόπουλος στη διάρκεια του μίτινγκ Δρόμεια στις 3 Ιουνίου.

Οι τέσσερις σπρίντερ πέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που δεν προήρθε μόνο από την καλή προσωπική τους κατάσταση, αλλά από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σχήμα έξι αθλητών (Θοδωρής Βροντινός και Βασίλης Παπαμαργαρίτης, τα δύο άλλα μέλη) που δουλεύει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Μια ομάδα ισάξιων αθλητών που μαζί με τους προπονητές τους πέτυχαν να είναι υποψήφιοι για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η ομάδα μας ήταν νικήτρια στη σειρά της και προκρίθηκε στον τελικό με την τέταρτη επίδοση, αφού καλύτερους χρόνους είχαν οι Ολλανδία (38.88), Πολωνία (39.00) και Ιταλία (39.23).

Στη διάρκεια του προκριματικού έγιναν τρία εθνικά ρεκόρ, ενώ οι Ολλανδοί σημείωσαν την κορυφαία επίδοση φέτος στην Ευρώπη.

Κατεβάστε την εφαρμογή