Έσπο 2023: Ο Χαρατσίδης έκανε ντεμπούτο σε μεγάλη διοργάνωση – Εκτός συνέχειας τα κορίτσια των 400 μ. εμπ.

Ο Νικόλας Χαρατσίδης έκανε σήμερα ντεμπούτο σε μεγάλη διοργάνωση με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο 22χρονος αθλητής τερμάτισε στην έκτη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς των 400 μ. εμπ. με 53.23. Ο αθλητής πήγε αρκετά γρήγορα το πρώτο μισό της κούρσας, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το ρυθμό του και στο δεύτερο μισό. Ο αθλητής της Φωτεινής Κατσινέλλη, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ από φέτος 51.97, κατέλαβε την 25η θέση στο σύνολο των σειρών.

Η Βασιλική Μητσιούλη μπήκε στον προκριματικό των χαμηλών εμποδίων με προσδοκίες να κυνηγήσει μια επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (57.96), που θα ήταν ικανή να της δώσει την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος. Η αθλήτρια δεν κατάφερε να κάνει την κούρσα που ήθελε κι έτσι τερμάτισε σε 59.34 στην 5η θέση της σειράς της και κατέλαβε την 22η θέση στο σύνολο.

Άτυχη στάθηκε η Λάουρα Ζενέγια που έπεσε στο 10ο εμπόδιο ενώ φαινόταν ότι ήταν σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από το ατομικό της 59.80. Η αθλήτρια έπεσε στο πέρασμα του εμποδίου, την ώρα που ήταν στην τέταρτη θέση, ωστόσο σηκώθηκε και τερμάτισε σε 63.24, επίδοση που την έφερε στην 39η θέση.

Η τρίτη ελληνική συμμετοχή στο αγώνισμα ήταν η Ελμπιόνη Ζενέγια που τερμάτισε σε 61.27 και κατέλαβε την 36η θέση στο σύνολο των σειρών.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή