Επιστροφή Δουβαλίδη στη δράση, καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Δουβαλίδης επέστρεψε σήμερα στη δράση, αρκετούς μήνες από την τελευταία του εμφάνιση τον Ιούνιο του 2022. Ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής συμμετείχε σήμερα στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, όπου αναδείχθηκε νικητής με 7.90. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο θέλει να επιστρέψει φέτος σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του και να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα το 2022 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που αφορούσαν τόσο σε τραυματισμούς όσο και στο γεγονός ότι δεν είχε στάδιο να κάνει την προετοιμασία του, καθώς στης Δράμας γίνονταν εργασίες ανακατασκευής.

Καλή κούρσα έγινε στα 60 μ. των Ανδρών με τον Δημήτρη Χρυσάφη να αναδεικνύεται νικητής με 6.75, επίδοση κοντά στο 6.74 της περασμένης εβδομάδας. Ο Ορέστης Χάιδας ακολούθησε με 6.86 επίδοση κοντά στο ατομικό του 6.82 και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης ήταν τρίτος με 6.88.

Στα κορίτσια γρηγορότερη όλων ήταν η Δήμητρα Τσουκαλά με 7.60 (7.57 την περασμένη εβδομάδα), δεύτερη η 17χρονη Βεατρίκη Ντούγκου με 7.72 και τρίτη η Σάντα Κολομεϊτεβα με 7.85.

Στο επί κοντώ των Ανδρών ο Γιάννης Ρίζος αναδείχθηκε νικητής με 5,30 μ., πραγματοποιώντας μία ακόμη καλή παρουσία, αφού μία εβδομάδα πριν ξεπέρασε τα 5,42 μ. στο ίδιο στάδιο.

Η Ευγενία Παναγιώτου κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με 3,86 μ. κι έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι έχει μέλλον στο αγώνισμα.

Ο Γιώργος Γρέψιος αυτή τη φορά δεν ξεπέρασε τα 15,00 μ. στο τριπλούν, ωστόσο ,με 14,95 μ. έδειξε σταθερότητα σε καλές επιδόσεις. Ο αθλητής θα διεκδικήσει το καλοκαίρι συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή