Έντονη δράση το Σαββατοκύριακο με “Ζαχαριάδεια”, “38α Θώδεια”, “Αμεινίας ο Παλληνεύς” και “Αχίλλεια”

Πολλοί περιφερειακοί αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο (27-28/5) και θα δώσουν τη δυνατότητα κυρίως σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να διεκδικήσουν την πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.

Το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα γίνουν για 12η χρονιά τα “Ζαχαριάδεια” μια διοργάνωση που τιμά τη μνήμη του σπουδαίου προπονητή Νίκου Ζαχαριάδη. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16.00 και τους διοργανώνει ο ΓΣ Ηρακλής και ο Σύνδεσμος Βετεράνων στίβου Ηρακλή.

Δείτε πληροφορίες για τον αγώνα

Την ίδια ημέρα το Στάδιο της Παλλήνης θα γεμίσει από δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες “Αμεινίας ο Παλληνεύς”, τους οποίους διοργανώνει η ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας Ο Παλληνεύς υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και σε συνεργασία με το Δήμο Παλλήνης.

Δείτε πληροφορίες για τον αγώνα

Την Κυριακή (28/5) ο ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων διοργανώνουν για 38η φορά τους αγώνες «38α ΘΩΔΕΙΑ 2023». Η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη από αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Δείτε πληροφορίες για τον αγώνα

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Γυμναστική Ένωση Γρεβενών την
Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τον Δήμο Γρεβενών, διοργανώνουν τους αγώνες «ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2022». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών Κ18-Κ20 και Αγοριών-Κοριτσιών Κ14-Κ16. Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή (28/5, 16.00) στο ΔΑΚ Γρεβενών.

Δείτε πληροφορίες για τον αγώνα

Στη Λευκάδα θα γίνουν για 11η φορά οι Ιόνιοι Αγώνες για αθλητές και αθλήτριες του νησιού και τη ευρύτερης περιοχής. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο (27/5).

Δείτε την προκήρυξη

Κατεβάστε την εφαρμογή