Ενημέρωση για την ανανεωμένη πλατφόρμα I RUN CLEAN της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ανανεωμένη πλατφόρμα E-LEARNING /  IRUNCLEAN.

Στη νέα πλατφόρμα e-learning, αθλητές, προπονητές, κριτές κι άλλοι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπαίνουν και να αποκτούν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου επιμόρφωσης σχετικά με το στίβο.

Η ΕΑ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με τη World Athletics, προκειμένου να συγκεντρώσει όλο το περιεχόμενο σε μία πηγή.

Αν και η πλατφόρμα της ΕΑ είναι ανεξάρτητη και θα έχει και το δικό της υλικό, θα είναι ευκολότερο για τους χρήστες να συνδεθούν και να μετακινηθούν σε αυτή της WA. Η πρόσβαση θα γίνεται πλέον από τη διεύθυνση:
https://europeanathletics.elearning.worldathletics.org/dashboard

Από τις 22 Ιανουαρίου 2024, το I RUN CLEAN φιλοξενείται πλέον στην παραπάνω πλατφόρμα. Οι χρήστες που είχαν λογαριασμό στην παλιά πλατφόρμα I RUN CLEAN, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διεύθυνση email και το παλιό κωδικό ή τη λειτουργία ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης για να ανακτήσουν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού τους. Η παλιά διεύθυνση θα είναι ενεργή για λίγο καιρό ακόμα και θα οδηγεί στη νέα πλατφόρμα. 

Η πιστοποίηση I RUN CLEAN θα παραμείνει υποχρεωτική απαίτηση για τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις στίβου, όπως ορίζεται στους Κανονισμούς Αγώνων.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα πλατφόρμα  I RUN CLEAN

Οποιοσδήποτε διαθέτει πιστοποιητικό I RUN CLEAN που έχει ισχύ στις 20 Ιανουαρίου 2024, θα διατηρήσει την έγκυρη πιστοποίησή του μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2026.
Όποιος έχει πιστοποιητικό I RUN CLEAN που λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2024, θα πρέπει να μπει στη νέα πλατφόρμα και να πατήσει ΑΝΑΝΕΩΣΗ. 
Όλοι οι χρήστες με μη ολοκληρωμένο μάθημα έως τις 20 Ιανουαρίου 2024, θα πρέπει να παρακολουθήσουν ολόκληρο το μάθημα για πιστοποιητικό I RUN CLEAN στη νέα πλατφόρμα.

Επιπλέον, τις επόμενες εβδομάδες, το πρόγραμμα I RUN CLEAN θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει τρεις νέες ενότητες σχεδιασμένες ειδικά για προπονητές, προσωπικούς ιατρούς και επικεφαλής. Επίσης, όλες οι γλώσσες θα είναι διαθέσιμες σταδιακά.

Κατεβάστε την εφαρμογή