Έγκριση Τροποποίησης Κανονισμού Εγγραφών-Μετεγγραφών – Υψηλού Αθλητισμού, ΨΗΦΙΣΜΑ

Στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η έγκριση τροποποιήσεων στον Κανονισμό Εγγραφών-Μετεγγραφών. Η Β΄ Ειδική Γραμματέας Παρασκευή Παχατουρίδου και το μέλος του ΔΣ Κώστας Τριαντάφυλλος παρουσίασαν στο σώμα και έδωσαν διευκρινίσεις για τις τροποποιήσεις και έγιναν τοποθετήσεις των συνέδρων.

Η ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βούλα Παχατουρίδου (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Τελικά οι τροποποιήσεις ψηφίστηκαν από τους συνέδρους με 112 ναι, 2 όχι και 3 λευκά

Τέλος η Γενική Συνέλευση ψήφισε και ενέκρινε τον κανονισμό Λειτουργίας Υψηλού Αθλητισμού, τον Κανονισμό Αντιντόπινγκ, τον Πειθαρχικό Κανονισμό και τον Κώδικα Δεοντολογίας σκοπός του οποίου είναι να διασφαλίσει την ορθή λειτουργία των θεμελιωδών αξιών και σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς, του σεβασμού στους ανθρώπους και το περιβάλλον, της ακεραιότητας και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

ΓΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης για τα θύματα στα Τέμπη

“Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την οδύνη του κόσμου του στίβου για την απώλεια τόσων ανθρώπων στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Το γεγονός υπήρξε τραγικό και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Συλλυπούμαστε τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε περαστικά στους τραυματίες. 

Ζητούμε μετ΄επιτάσεως να βγουν στο φως και να καταλογιστούν όλες οι ευθύνες όπου και αν ανήκουν ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοια τραγωδία. Η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να υπολογίζεται ως κόστος”.  

ΓΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Κατεβάστε την εφαρμογή