Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Νίκος Ψαρομιχαλάκης

Ο Νίκος Ψαρομιχαλάκης έφυγε σήμερα από τη ζωή και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια του ελληνικού στίβου.

Γνώστης του στίβου, άνθρωπος με ευγένεια, δούλεψε αθόρυβα και ουσιαστικά για δεκαετίες ανακαλύπτοντας δεκάδες ταλέντα. Από το γκρουπ του πέρασαν αθλητές και αθλήτριες των αποστάσεων, που στο πέρασμα των χρόνων κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα των σωματείων τους, αλλά και της εθνικής ομάδας.

Πριν ασχοληθεί με την προπονητική υπήρξε αθλητής των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, με διακρίσεις στο ενεργητικό του, ενώ πέρασε τα περισσότερα προπονητικά του χρόνια στον Ολυμπιακό την εποχή που η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού στίβου. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπονητική.

Ανάμεσα στους αθλητές που γύμνασε ήταν ο Βαγγέλης Καρίμαλης, ο Μιχάλης Γελασάκης, η Θεώνη Κωστοπούλου, ο Αντώνης Παπαδημητρίου, η Φιλίππα Πουλίδου και πολλοί άλλοι. Ο Ψαρομιχαλάκης ασχολήθηκε τόσο με τον υψηλό αθλητισμό, όσο και με τον σωματειακό αθλητισμό.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Κατεβάστε την εφαρμογή