Δυνατές συμμετοχές στο “The Hero” στις 24 Απριλίου

Κορυφαία ονόματα της σφαιροβολίας θα δώσουν το παρών στο “The Hero”, το οποίο θα γίνει στην στην Ανάβυσσο (Alikes Beach) στις 24 Απριλίου.

Το μίτινγκ είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην κατηγόρια continental tour bronze, εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία και οι επιδόσεις που θα πετύχουν οι αθλητές και αθλήτριες θα μετρήσουν στο ράνκινγκ για τις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα ονόματα αθλητών και αθλητριών, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση και ανάμεσα σε αυτά είναι οι κορυφαίοι Έλληνες σφαιροβόλοι. Στους Άνδρες θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Κώστας Γεννίκης και στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσία των Αναστασία Ανδρεάδη και Μαρία Ραφαηλίδου, των δύο νεαρών αθλητριών της κατηγορίας Κ18, που ξεχωρίζουν ήδη με τις εμφανίσεις τους. Στους αγώνες, τους οποίους διοργανώνει το Φεστιβάλ Μεσογεία και ο Δήμος Σαρωνικού, αναμένεται να συμμετάσχουν και ξένοι πρωταθλητές της σφαιροβολίας.

Κατεβάστε την εφαρμογή