Δυνατές ελληνικές συμμετοχές σε μίτινγκ της Ευρώπης

Ο Μίλτος Τεντόγλου ταξιδεύει το Σάββατο για τη Γαλλία, προκειμένου να πάρει μέρος στο μίτινγκ, που θα γίνει στο Παρίσι την Κυριακή (11/2).

Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο άνοιξε τη χρονιά πριν λίγες ημέρες στην Οστράβα με 8,09 μ. σε έναν αγώνα όπου δεν βγήκε η μεγάλη επίδοση, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος καθώς, εντόπισε τα λάθη που έκανε και του στέρησαν μια μεγαλύτερη επίδοση . Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στοχεύει σε μια εξαιρετική σεζόν με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο της Γλασκόβης και σε επιδόσεις που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του κόσμου. Ο Έρβαν Κονατέ έχει κάνει φέτος 8,04 μ. και είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους μετέχοντες στο μήκος, που έχει περάσει φέτος τα 8,00 μέτρα. Στην πόλη του φωτός, που φέτος είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, θα βρεθεί και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ θα επιδιώξει στο Παρίσι να κάνει …επανεκκίνηση και να βρει άλματα ανάλογα των δυνατοτήτων του. Ο αθλητής θα προχωρήσει σε αλλαγή σε ένα από τα κοντάρια του, στο οποίο εντόπισε πως υπάρχει λάθος στη λαβή κι έτσι θα αγωνιστεί με το σκληρότερο. Ο 4ος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να κυμανθεί σε επιδόσεις κοντά στο ρεκόρ του.

Η Τατιάνα Γκούσιν στην Τσεχία και ο Αντώνης Μέρλος στο Βέλγιο

Η Τατιάνα Γκούσιν …φλερτάρει την τελευταία εβδομάδα με το 1,93μ., ύψος που ευελπιστεί πως θα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει στον αγώνα του Σαββάτου (10/2) στο Χουστοπέτσε. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει περάσει φέτος το 1,91 μ. και στον τελευταίο της αγώνα ανέβηκε στο 1,90 μ . και αναμφίβολα έχει βάλει τις βάσεις για συμμετοχή τόσο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, όσο και τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Η έμπειρη άλτρια έχει στο πρόγραμμα της να πάρει μέρος και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου στις 13 του μηνός.

Ο πρωταθλητής του ύψους Αντώνης Μέρλος θα συμμετάσχει σε αγώνα ύψους, στις Βρυξέλλες το Σάββατο (10/2). Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θέλει να βελτιώσει το φετινό του 2,21 μ. από το μίτινγκ του Λουξεμβούργου.

Κατεβάστε την εφαρμογή