Δρόμεια 2024: Τα βλέμματα στη Βάρη για σπριντ και σκυτάλες 

Παρέλαση αστέρων θα έχουμε την Τετάρτη (15/5) στο Δημοτικό στάδιο της Βάρης όπου θα διεξαχθεί το μίτινγκ σπριντ και σκυταλοδρομιών “Δρόμεια 2024”. 

Πέρα από τα ατομικά αγωνίσματα τα βλέμματα θα στραφούν και στις ομάδες σκυταλοδρομιών 4Χ100 μ. σε άνδρες και γυναίκες ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.  

Στα 100 μ. των γυναικών η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα προσπαθήσει να βελτιώσει το 11.22 που έχει σημειώσει φέτος ενώ σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Δήμητρα Τσουκαλά που έχει βελτιώσει ήδη το ατομικό της ρεκόρ με 11.37. 

Στα 200 μ. πέρα από την Εμμανουηλίδου θα έχουμε και την συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη αλλά και της Άρτεμις Αναστασίου. Ξεχωρίζει επίσης η συμμετοχή της Κύπριας Ολίβιας Φωτoπούλου. Στους άνδρες ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και θα επιδιώξει έναν ακόμη καλύτερο χρόνο από τα 20.86 που σημείωσε στο Διασυλλιγικό πρωτάθλημα. Μαζί του στην κούρσα και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος που επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Από τις συμμετοχές των ξένων αθλητών ξεχωρίζει η παρουσία του Γάλλου Κριστόφ Λεμέτρ.

Στα 110 μ. εμπ. ο Κώστας Δουβαλίδης θα κάνει την πρώτη του κούρσα μετά από το πέρασμα που είχε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα (14.26). Στα 100 μ. εμπ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα διεκδικήσει έναν καλύτερο χρόνο από τα 13.18 που σημείωσε στην Καλαμάτα και στο μίτινγκ “Παπαφλέσσεια” την περασμένη Κυριακή. 

Η Κορίνα Πολίτη και η Λάουρα Ζενέγια ξεχωρίζουν στα 400 μ., ενώ στα 400 μ. εμπ. Θα έχουμε την πρεμιέρα στο αγώνισμα του Πέτρου Παπαγιάννη

Στην 4Χ100 μ. των ανδρών η Ελλάδα θα αγωνιστεί με δύο ομάδες που θα τις αποτελούν οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νικόλας Παναγιώτοπουλος, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Βασίλης Παπαμαργαρίτης, Γιάννης Καριοφύλλης, Ορέστης Χαϊδας και Γιάννης Βοσκόπουλος

Στις γυναίκες θα έχουμε μια ομάδα που θα την συνθέτουν οι Αρτεμις Αναστασίου, Δήμητρα Τσουκαλά, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ραφαέλα Σπανουδάκη

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα Δρόμεια 2024

Κατεβάστε την εφαρμογή