Δουβαλίδης, Ανδρικόπουλος, Γκούσιν και Δόση αγωνίζονται στο Μιραμάς

Τέσσερις αθλητές και αθλήτριες μας μετέχουν σήμερα (2/2) στο μίτινγκ του Μιραμάς στη Γαλλία.

Το ντεμπούτο του στη σεζόν θα κάνει στη Γαλλία ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των ψηλών εμποδίων κυνηγάει δυνατές εμφανίσεις, μέσα από τις οποίες θέλει να εξασφαλίσει θέση στους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς. Ο αθλητής στοχεύει στους αγώνες του ανοιχτού, ωστόσο θα τον ενδιέφερε η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης. Ο αθλητής θα τρέξει και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ στοχεύει και στο Βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης.

Τους αγώνες του στη σεζόν συνεχίζει ο Νίκος Ανδρικόπουλος, που στο Μιραμάς θα επιδιώξει να πετύχει μια καλή επίδοση. Ο αθλητής αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες στο Άαρχους της Δανίας όπου είχε ένα έγκυρο άλμα στα 15,77 μέτρα.

Η Τατιάνα Γκούσιν και η Παναγιώτα Δόση θα έχουν την πρώτη τους…αναμέτρηση επί γαλλικού εδάφους. Η Γκούσιν άνοιξε τη χρονιά την περασμένη εβδομάδα με άλμα στα 1,85 μ. και σήμερα θα επιδιώξει να δει τον πήχη σε προσπάθειες πάνω από το 1,90 μ., ενώ η Δόση θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στον οποίο θα επιδιώξει να δει τα πατήματα της. Οι δύο αθλήτριες είναι σε καλή κατάσταση και στοχεύσουν αμφότερες στις διοργανώνεις του ανοιχτού.

20.00 Ύψος (Γ)

21.00 60 μ. εμπ. (Α), Τριπλούν (Α)

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε Livestreaming μετάδοση

Κατεβάστε την εφαρμογή