Διεθνές ενδιαφέρον για τον Επετειακό Μαραθώνιο Αθήνας – κλείσιμο εγγραφών στον αγώνα 5χλμ.

Χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον κόσμο έχουν ήδη σπεύσει να δηλώσουν συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός του πλανήτη, τον Μαραθώνιο Αθήνας. 

Η 40η επετειακή διοργάνωση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που ενώνουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό παγκοσμίως. 

Ο αγώνας του Μαραθωνίου θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου κι έχουν ήδη δηλώσει σε αυτόν συμμετοχή δρομείς από 140 χώρες του πλανήτη. Το 90% των εγγραφών στον μαραθώνιο έχουν ήδη κλείσει και αναμένεται σύντομα να καλυφθούν και οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις. Το Σάββατο (15/7) κλείνουν οριστικά οι εγγραφές στα 5χλμ..

Ο ΣΕΓΑΣ, η περιφέρεια Αττικής, ο ΕΟΤ, ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμος Μαραθώνα, μαζί με τον μεγάλο χορηγό του αγώνα την ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και όλους τους χορηγούς και συνεργαζόμενους φορείς, προετοιμάζονται πυρετωδώς για να αναδείξουν την Ελλάδα και την Αθήνα ως κέντρο αθλητικού ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο μέσα από τις δράσεις αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέρον που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 40ου Επετειακού Μαραθωνίου Αθήνας.

Κατεβάστε την εφαρμογή