Διαδικτυακή συνάντηση του τομέα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

Διαδικτυακή συνάντηση του τομέα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τη συμμετοχή ομοσπονδιακών προπονητών, αλλά και προπονητών που γυμνάζουν αθλητές και αθλήτριες του σχεδιασμού.

Στη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν θέματα που αφορούν, στο αγωνιστικό καλεντάρι, τον καθορισμό των αγώνων-στόχων αλλά και των θεματικών αγώνων του τομέα,  καθώς και στον προγραμματισμό των καμπ προετοιμασίας της περιόδου.

Επίσης έγινε η παρουσίαση μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, μεταξύ του υπεύθυνου συντονιστή του τομέα, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και των Ομοσπονδιακών αλλά και των προπονητών αθλητών και αθλητριών του σχεδιασμού, με σκοπό την αμεσότερη επικοινωνία και καλύτερη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Χρήστος Μελέτογλου που μίλησε για τους βασικούς αγωνιστικούς στόχους της Ομοσπονδίας, καθώς και ο συντονιστής των Αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης ο οποίος ανέλυσε τους αντίστοιχους αγωνιστικούς στόχους του τομέα ευθύνης του, αλλά και τον σκοπό, την σημασία και την αναγκαιότητα στήριξης από όλους, του νέου το αναπτυξιακού προγράμματος Επιλεγμένων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

Κατεβάστε την εφαρμογή