Διαδικτυακή συνάντηση για τη λειτουργία του Κέντρου Αναπτυξιακού Αθλητισμού Κρήτης

Διαδικτυακή ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου Αναπτυξιακού Αθλητισμού Κρήτης έγινε σήμερα με τη συμμετοχή της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα. Στη συνάντηση μετείχαν ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης, ο τεχνικός ανάπτυξης και σωματειακού αθλητισμού Μάρκος Καλούδης και οι ομοσπονδιακοί προπονητές και τεχνικοί συνεργάτες του ΣΕΓΑΣ, που στελεχώνουν το κέντρο Κώστας Παπαμαρκάκης, Μιχάλης Μανουσάκης, Γιώργος Μήλιος, Λευτέρης Ραφαηλάκης, Γιώργος Κόκκινος και Παναγιώτης Ασλανίδης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα της ομοσπονδίας και το ρόλο που θα παίξει στην επιπλέον στήριξη των νέων αθλητών. Το πρόγραμμα υλοποιείται πιλοτικά για το 2023 με προοπτική διεύρυνσης μελλοντικά και σε άλλες Περιφέρειες.


Οι συμμετέχοντες επισήμαναν αρχικά τους κεντρικούς στόχους που πρέπει υπάρχουν για την πρώτη χρονιά. Στις επόμενες συναντήσεις μεταξύ των στελεχών του κέντρου και του συνόλου των προπονητών της Κρήτης, θα καθοριστεί το αναλυτικό πλαίσιο λειτουργίας και συνεργασίας, αλλά και οι πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν, για την επιπλέον υποστήριξη και ανάδειξη των νέων ταλαντούχων αθλητών.

Κατεβάστε την εφαρμογή