Χιλιάδες δρομείς στο 12ο Kallithea Run 2024!

Με πάνω από 3.000 δρομείς στις αγωνιστικές διαδρομές των 5 και 10 χλμ. και τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. πραγματοποιήθηκε το 12ο Kallithea Run την Κυριακή (7/4) στην Πλατεία Δαβάκη!

Η Καλλιθέα γέμισε με χιλιάδες δρομείς αλλά και πολύ κόσμο που στήριξε με το χειροκρότημα του την προσπάθεια τους. Δρομείς όλων των ηλικιών, από 6 έως και 91 ετών και 20 ομάδες συμμετείχαν στις 3 διαδρομές του Kallithea Run δίνοντας ξεχωριστό τόνο στον αγώνα!

Νικητής στα 10 χλμ. ήταν ο Αλέξανδρος Σούκουλης ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Τζουλιάνο Μάνκο και ο Ματέουζ Μαντζιάρ, αντίστοιχα. Στα 5 χλμ. πρώτος ήταν ο Σπύρος Τσεκούρας και ακολούθησαν οι Βασίλης Νίκου και Μανώλης Βάρδας.

Στις γυναίκες στα 10 χλμ. τη νίκη πήρε η Αγορίτσα Καραγιάννη και ακολούθησαν οι Δήμητρα Κουκλοτίδου και Ιωάννα Κρεμμύδα. Στα 5 χλμ. νικήτρια ήταν η Ζωή Ανδρικοπούλου ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Φιλίππα Πουλίδου και τρίτη η Μαρίνα Αραμπατζή.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Αγώνα παρευρέθηκαν το «Όραμα Ελπίδας» με τη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!Δώσε Ελπίδα, δώσε Ζωή!» και τα «Παιδικά Χωριά SOS»!

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ ενώ εντάσσεται και στις δράσεις του Be Active Hellas.

Κατεβάστε την εφαρμογή