Χαμόγελα και ευχές στην επιστροφή της ομάδας Κ18 από το Μάριμπορ

Χαμογελαστά, παρά την κούραση ήταν τα μέλη της ελληνικής ομάδας, που επέστρεψαν από το Μάριμπορ της Σλοβενίας, εκεί όπου έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα με το μέλος της διοίκησης και αρχηγός αποστολής στο Μάριμπορ, Κώστας Γκατσιούδης και ο υπεύθυνος τεχνικός της κατηγορίας Στέφανος Ματάκης

Η αποστολή “πάτησε” Ελλάδα περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας κι εκεί ήταν για να την υποδεχθεί η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας χαιρέτισε όλα τα παιδιά τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που σημείωσαν και τους ευχήθηκε να πετύχουν τους στόχους τους.

Η ελληνική ομάδα Κ18 κατέκτησε 16 μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας, που έγινε το Σάββατο. Μάλιστα οι νεαροί και νεαρές κατάφεραν να συνδυάσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση με εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ. Πολλά από τα παιδιά, που αγωνίστηκαν στο Μάριμπορ θα είναι από τις 18 έως τις 21 στη Μπάνκσα Μπίστριτσα για το Ευρωπαϊκό της κατηγορίας.

Κατεβάστε την εφαρμογή