Χαμόγελα, ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην επιστροφή της εθνικής Κ23 από τη Φινλανδία (vid)

Το νέο αίμα του ελληνικού στίβου επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα από το Έσπο της Φινλανδίας, όπου έγινε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 έχοντας στις αποσκευές του τέσσερα μετάλλια και πολλά καλά πλασαρίσματα.

Η ομάδα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα των 40 αθλητών και αθλητριών πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες παρουσίες της χώρας στη διοργάνωση κι έδειξε πως στο μέλλον θα είναι σε θέση να κυνηγήσει νέες διακρίσεις. Τα χαμόγελα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περίσσευαν, όπως περίσσευε και η έννοια της ομάδας που έχουν δημιουργήσει αυτά τα παιδιά από τις μικρότερες ακόμη κατηγορίες. “Αυτά τα παιδιά ήταν πραγματική ομάδα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τους έκανε να ξεχωρίσουν”, σχολίασε με τη επιστροφή της στην Ελλάδα, η ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βούλα Παχατουρίδου που ήταν αρχηγός αποστολής.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα δε θα μπορούσε να λείπει από την υποδοχή της ομάδας. Η κ. Σακοράφα συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο τεχνικός αναπτυξιακών κατηγοριών, Στέφανος Ματάκης, αλλά και το μέλος της ΕΠΥΑ και αναπληρωματική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μ. και μέλος της ΕΠΥΑ, Άγγελος Παυλακάκης προκειμένου να συγχαρεί την ομάδα. Ο Παυλακάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 το 1997 στα 100 μέτρα.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα με τις Παναγιώτα Δόση, Ελίνα Τζένγκο, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Γεωργία Δεσπολάρη/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σύσσωμη η ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών που ξεχώρισε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παυλίδης, Ντουσάκης, Αργειτάκη, Κάσσου, Φιλιππίδου και Ρούμτσιος σήμερα στο αεροδρόμιο (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δείτε παρακάτω δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές

Κατεβάστε την εφαρμογή