Αρκετοί πρωταθλητές των αποστάσεων στα 34α Κυριακίδεια (3/12)

Με αρκετούς πρωταθλητές των αποστάσεων αλλά και απλούς δρομείς θα διεξαχθούν τα 34α «Κυριακίδεια», την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας δρόμου που γίνεται προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη, θα γιορτάσει φέτος τα 34α «γενέθλιά» του με ρεκόρ συμμετοχών!
Ανάμεσα στους 1000 δρομείς που έχουν εγγραφεί, υπάρχουν και Πανελληνιονίκες των αποστάσεων από τα 800μ. έως και του μαραθωνίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μίνος (ΟΣΦΠ) ο οποίος στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τερμάτισε τρίτος ανάμεσα στους Έλληνες, θα τρέξει στη Φιλοθέη την ερχόμενη Κυριακή μαζί με τον Αλέξανδρο Σουκούλη (Παναξιακός) ο οποίος διαπρέπει στα 10άρια αλλά και το στιπλ και τον νεαρό Οδυσσέα Κίκα (Εθνικός ΓΣ), πρωταθλητή στους έφηβους στα 1500μ., 3000μ. και ανώμαλο δρόμο.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Φωτεινής Δαγκλή (ΓΑΣ Ιλισσός), της Ανθής Κοραΐνης Κυριακοπούλου (ΓΣ Γλυφάδας), της Ισαβέλλας Κοτσαχείλη (Πανιώνιος ΓΣ) και της Ντενίσα Μπάλα (Πανελλήνιος ΓΣ).

Ο αγώνας των 10χλμ. δρόμου θα γίνει στις 10:45 ενώ νωρίτερα, στις 10:00, θα διεξαχθεί και αγώνας 1000μ. δρόμου παιδιών. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης (Καλλιγά 77). Τον αγώνα διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης.

Κατεβάστε την εφαρμογή