Αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ της 24ης Μαΐου οι προτεινόμενες αποσπάσεις των προπονητών για τη νέα σχολική περίοδο 2024-25.

Στο ίδιο συμβούλιο αποφασίστηκε ακόμα, σύμφωνα με τις επιταγές της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η πρόσληψη υπεύθυνου ασφαλείας, ο οποίος θα εκπονήσει σχέδιο δράσης που θα καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας, προεξεχόντων του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει και όλους τους υπόλοιπους αγώνες εντός και εκτός σταδίου και τις εκδηλώσεις τοιυ ΣΕΓΑΣ.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόταση ανανέωσης συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και η προβολή του μέσω των μεγάλων δρομικών αγώνων της Ομοσπονδίας.

Το ΔΣ ενέκρινε επίσης την πραγματοποίηση της καθιερωμένης εκδήλωσης για τα μέλη της εθνικής ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου πριν από την αναχώρηση των αθλητών και αθλητριών μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Κατεβάστε την εφαρμογή