Αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη είχε σήμερα στην Κομοτηνή αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ αποτελούμενη από τον ταμία Γιάννη Λιούμπα, τον αναπληρωτή ταμία, Γιάννη Μυστακίδη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βασίλη Ιορδανίδη.

Η προοπτική διοργάνωσης αγώνων στην ευρύτερη περιοχή ήταν το βασικό θέμα συζήτησης των δύο πλευρών. Οι πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση αγώνων όλων των επιπέδων, ενώ εξίσου δυναμική είναι και η παρουσία των σωματείων τους στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία για μια πρώιμη συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα διεξαγωγής της συνάντησης Ελλάς/Κύπρος στην πόλη της Ελευθερούπολης, σε ένα στάδιο όπου τα τελευταία χρόνια έχουν φιλοξενηθεί σημαντικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, Στυλιανός Ιγνατιάδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Βασιλική Παυλακάκη και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

Κατεβάστε την εφαρμογή