Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4ο European Running Business Conference που θα γίνει στην Αθήνα

Σημείο αναφοράς του δρομικού κινήματος θα γίνει η χώρα μας το Νοέμβριο του 2024. Η χώρα μας θα φιλοξενήσει το 4ο European Running Business Conference (8-10/11), το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του δρομικού κινήματος.

Το συνέδριο θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ΕΑ ανέθεσε στη χώρα μας τη διεξαγωγή του European Running Business Conference στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας του 2024.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του συνεδρίου και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι “εδώ όπου γεννήθηκε ο μαραθώνιος θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής συγκέντρωσης των ειδικών του running από όλο τον κόσμο και να ζήσετε από κοντά τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας στην αυθεντική του διαδρομή” και συνεχίζει “όλοι όσοι είστε μέλη της οικογένειας του running είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε στην Αθήνα και να απολαύσετε το συνέδριο”.

Το European Running Conference θα φέρει στη χώρα μας διοργανωτές μεγάλων αγώνων, μέλη ομοσπονδιών, ειδικούς στο μάρκετινγκ, προμηθευτές αγώνων, γνώστες του αντικειμένου, αλλά και πολλούς δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα επισκεφτούν τη χώρα μας περισσότεροι από 350 σύνεδροι.

Παράλληλα, οι μετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν διοργανωτές κορυφαίων αγώνων, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές, να εμπνευστούν, να μάθουν νέες μεθόδους τις οποίες θα κάνουν πράξη στους δικούς τους αγώνες, να ανακαλύψουν νέες τεχνικές και προϊόντα. 

Κατεβάστε την εφαρμογή