Ανησυχεί η Σπανουδάκη για την έντονη ενόχληση στο γόνατο

Το ντεμπούτο της Ραφαέλας Σπανουδάκη , στη χειμερινή σεζόν στο ISTAF του Ντίσελντορφ, συνοδεύτηκε με έντονη ανησυχία για την ενόχληση στο γόνατο.

Η μικρή ενόχληση των προηγούμενων ημερών επιδεινώθηκε σήμερα στη διάρκεια της προθέρμανσης για τη συμμετοχή στον προκριματικό των 60 μ. στο περίφημο γερμανικό μίτινγκ . Η έμπειρη σπρίντερ πήρε θέση στο βατήρα της πρώτης προκριματική σειράς των 60 μ. και τερμάτισε πέμπτη σε 7.42 κάνοντας μια πολύ συντηρητική κούρσα.

Η 29χρονη θα προχωρήσει άμεσα σε μια σειρά από εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστώσει τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Η Σπανουδάκη έχει ήδη το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης και το χρονικό περιθώριο να αναζητήσει λύση στο πρόβλημα.

“Δεν ήταν σε θέση να πατήσει σωστά το πόδι της. Η ενόχληση ήταν αρκετά έντονη και δεν της επέτρεψε να τρέξει όπως θα ήθελε. Ο πόνος υπήρχε από τις προηγούμενος ημέρες στην Ελλάδα, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Θα κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις και ευελπιστούμε να μην κινδυνέψει η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βογιατζάκης, που βρέθηκε στο Ντίσελντορφ με την αθλήτρια του.

Δείτε αποτελέσματα από το Ντίσελντορφ

Κατεβάστε την εφαρμογή