Αναβάλλεται το Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

Ο ΣΕΓΑΣ συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που επρόκειτο να γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις « Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Ο ΣΕΓΑΣ θα ενημερώσει τα Σωματεία για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ άμεσα και μόλις πληροφορήθηκε το δυστύχημα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με την παρακάτω ανάρτηση:

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, σύσσωμο το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και ολόκληρη η οικογένεια του Ελληνικού Στίβου συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Επίσης εύχονται κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών, δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους για την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που έχουν περιέλθει”.

Συμμετέχοντας στο Εθνικό πένθος ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε, όπως είναι γνωστό, η Εθνική μας Ομάδα που αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη από σήμερα Πέμπτη 2/3 μέχρι την Κυριακή 5/3 να φέρει στην εμφάνισή της το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων.

Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται

Κατεβάστε την εφαρμογή