Αναπτυξιακοί Αγώνες για ηλικίες από 6 έως 16 ετών από την Πυγμή Ευόσμου

Μεγάλη συμμετοχή είχαν οι αγώνες αναπτυξιακών ηλικιών, που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο η Πυγμή Ευόσμου στο κλειστό προπονητήριο “Τασούλα Κελεσίδου” στους Αμπελόκηπους.


Στους αγώνες μετείχαν παιδιά από το σωματείο της Πυγμής, του Α.Σ Κένταυρος, του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και του ΑΦ Θέρμης Άδωνις. Όλοι οι προπονητές των συλλόγων συμβάλανε τα μέγιστα με τον ενθουσιασμό και την εμπειρία τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Περισσότερα από 150 παιδιά των ηλικιών από 6 έως 10 πήραν μέρος στην α΄ φάση των αγώνων, σε ένα διαμορφωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ηλικίες αυτές το οποίο ήταν βασισμένο στην ομαδικότητα , τον συναγωνισμό και το παιχνίδι. Τα παιδιά συμμετείχαν σε συνδυασμό αγωνισμάτων του kids athletics με παραδοσιακά παιδαγωγικά παιχνίδια .
Η β΄ φάση των αγώνων περιλάμβανε αγωνιστική δράση για τις ηλικίες Κ12 Κ14 και Κ16 . Κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης από τους μικρούς αθλητές του τμήματος του άλματος επί κοντώ της Πυγμής. Η αγωνιστική δράση είχε και κοινωνικό σκοπό, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Κατεβάστε την εφαρμογή