Αναπτυξιακοί Αγώνες από την Πυγμή Ευόσμου για κατηγορίες Κ6 έως Κ16

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες, που διοργάνωσε η Πυγμή Ευόσμου στο κλειστό προπονητήριο Τασούλα Κελεσίδου . Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τους συλλόγους ΑΣ Πανόραμα, Α.Σ Κένταυρος, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας , ΜΑΣ Ο Αετός, ΜΓΣ Απόλλων καθώς και μαθητές του δημοτικού σχολείου κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ.

Στους αγώνες συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι υπήρχαν αγωνιστικές κατηγορίες Κ6 ,Κ8 και Κ10 με περισσότερα από 400 παιδιά. Σε ένα διαμορφωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ηλικίες αυτές, το οποίο ήταν βασισμένο στην ομαδικότητα , τον συναγωνισμό και το παιχνίδι , τα παιδιά συναγωνίστηκαν σε συνδυασμό αγωνισμάτων του kids athletics με παραδοσιακά παιδαγωγικά παιχνίδια .

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμη τη διεξαγωγή ατομικών αγωνισμάτων με την συμμετοχή τριακοσίων είκοσι παιδιών στις κατηγορίες Κ12 Κ14 και Κ16 . Μάλιστα σε κάθε αθλητή δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής σε δύο με τρία συνολικά αγωνίσματα. Τέλος κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης από τους μικρούς αθλητές του νεοσύστατου τμήματος του άλματος επί κοντώ .


Πετυχημένος και ο κοινωνικός σκοπός του αγώνα ,χάρη σε όλους τους γονείς των αθλητών που βοήθησαν να συγκεντρωθούν περισσότερα τρόφιμα από κάθε άλλη φορά για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Κατεβάστε την εφαρμογή