Αναγνώριση του ΣΕΓΑΣ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, για τα δρομικά αγωνίσματα θα έχει ο ΣΕΓΑΣ.

Η Ομοσπονδία δέχθηκε για πρώτη φορά πρόσκληση και θα έχει εισηγητή, στο 2ο Παγκόσμιο συνέδριο για το δρομικό κίνημα που διοργανώνει η WA στη Μπανγκόκ, και αποτελεί δείγμα αναγνώρισης του τρόπου μεθοδικότητας και αποτελεσματικότητας με την οποία εργάζεται.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας και Γενικός Συντονιστής του Μαραθωνίου Αθήνας, Σωτήρης Κυρανάκος, θα κληθεί να αναλύσει το τρόπο με τον οποίο ο Μαραθώνιος της Αθήνας επηρέασε θετικά το 2022, όχι μόνο σε αθλητικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Το οικονομικό όφελος στη χώρα είναι μία από τις επιτυχίες της διοργάνωσης, όπως επίσης και η θετική εικόνα που προάγει σε όλο τον πλανήτη.

Παράλληλα οι εκδηλώσεις που εφάρμοσε για πρώτη φορά φέτος ο ΣΕΓΑΣ (αγώνας φοιτητών, πολυσυνέδριο) θα αποτελέσουν ένα επιπλέον θέμα συζήτησης, ενώ ο γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια του συνεδρίου θα αναλύσει και το συνολικό οικονομικό αποτύπωμα που μπορεί να έχει μια αθλητική διοργάνωση στην τοπική κοινωνία αλλά και την οικονομία μια χώρας.

Ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε Μαραθώνιος του 2022, καθώς και τα πρότυπα μνημόνια συνεργασίας με τις Περιφέρειες της χώρας, αλλά και με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δείχνουν ότι πια αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, η μεθοδικότητα με την οποία δουλεύει ο ΣΕΓΑΣ.

Το συνέδριο της WA Θα γίνει 1 με 3 Δεκεμβρίου στη Μπανγκόκ και θα συμμετέχουν σε αυτό προσωπικότητες από το χώρo του δρομικού κινήματος που έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην άνθιση του τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σεμπάστιαν Κόε.

Κατεβάστε την εφαρμογή