Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Το μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους διοργανωτές των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων:

“Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, φίλες και φίλοι του κλασικού αθλητισμού, αγαπητοί νησιώτες.

Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν στάθηκε δυνατό να είμαι μαζί σας στους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, αν και ήταν σφοδρή επιθυμία μου να βρεθώ στις κερκίδες του πανέμορφου σταδίου της Μήλου και να χειροκροτήσω τις προσπάθειες της νεολαίας μας.

Ως Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και λάτρης των σπορ και του στίβου, αναγνωρίζω και θαυμάζω τον αγώνα των αθλητών και των προπονητών τους, συγχαίρω τους παράγοντες, τους γονείς και τους εθελοντές για την υποστήριξη που τους παρέχουν. Εμείς, ως πολιτική ηγεσία, στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε εκδηλώσεις όπως αυτή, που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Είστε όλοι άξιοι συγχαρητηρίων, όχι απλά επειδή πετύχατε αυτή η Μίνι Ολυμπιάδα των νησιών του Αιγαίου Πελάγους μας να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, αλλά γιατί με την παρουσία σας, το χαμόγελό σας, τη ζωντάνια σας κρατάτε ζωντανό ένα θεσμό που δεν είναι απλά μια αθλητική εκδήλωση, αλλά μια μεγάλη γιορτή για όλους τους νησιώτες”.

Κατεβάστε την εφαρμογή