Αγωνιστική δράση σήμερα στο κέντρο της Καλαμάτας

Στην πόλη της Καλαμάτας θα γίνει σήμερα (Παρασκευή, 12/5) ο αγώνας “Kalamata Stree Pole Vault” με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών του επί κοντώ. Ο αγώνας θα γίνει στην κεντρική πλατεία και θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών.

Η Ελένη Πόλακ στις Γυναίκες και ο Γιάννης Ρίζος στους Άνδρες ξεχωρίζουν από ελληνικής πλευράς και αναμένεται να προσελκύσουν τους φίλους του στίβου.

Στο Kalamata Street Pole Vault θα αγωνιστούν ακόμη οι Ιταλοί Μαξ Μάντουσικ και Σιμόν Μπερτέλι, o Σλοβένος Ρομπέρτ Ρενέρ. Στις γυναίκες θα πάρουν μέρος οι Ντεμέτ Παρλάκ (Τουρκία), Σόνια Μαλαβίσι (Ιταλία), Μαρία – Ρομπέρτα Τσερκά (Ιταλία) και Νάαμ Μπέρνστειν (Ισραήλ).

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε Livestreaming Μετάδοση, αλλά και στη NOVA.

Το πρόγραμμα

17.30 Επί κοντώ Γυναικών

20.00 Επί κοντώ Ανδρών

Μεγάλη επίδοση από την 14χρονη Μήρτσιου

Το πρόγραμμα των αγώνων στην Καλαμάτα ξεκίνησε το πρωί με τους αθλητές και τις αθλήτριες Κ16. Εκεί ξεχώρισε η 14χρονη Αριάδνη Μήρτσιου που πέρασε τα 4,00 μέτρα. Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού που γυμνάζεται με τον Μάκη Τζήλιο είχε δείξει από νωρίς στη σεζόν τις ικανότητές της, αφού είχε ξεπεράσει τα 3,85 μ. στη διάρκεια του διασυλλογικού Κ16. Η Μήρτσιου πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στην ηλικία της. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και μία άλλη νεαρή αθλήτρια, η Γεωργία Τρανού που ανέβηκε πάνω από τα 3,80 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή