Αγώνες ανωμάλου δρόμου “Αλληλεγγύης και προσφοράς” στην Πάτρα

Πολύ μεγάλη συμμετοχή είχε ο αγώνας σε ανώμαλο έδαφος που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου στο Νότιο Πάρκο στην Πάτρα. Οι αγώνες “Αλληλεγγύης και προσφοράς” έγιναν την Κυριακή σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την τράπεζα τροφίμων του Δήμου, αλλά και να δοθεί μια αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριες της ευρύτερης περιοχής που προετοιμάζονται για το περιφερειακό και Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθούν στο νέο έτος.


Παράλληλα αγωνίστηκαν και οι αθλητές/τριες των αναπτυξιακών ηλικιών (Κ12,Κ14,Κ16)σε έναν αγώνα με κοινωνικό χαρακτήρα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Το Σάββατο στις δύο αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας ,Παμπελοποννησιακό και Λαδόπουλο πραγματοποιήθηκαν αγώνες αναπτυξιακών ηλικιών με διοργανωτές τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Η εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών ,ο καλός καιρός και η δίψα των μικρών αθλητών για αγώνες είχε ως αποτέλεσμα ο αριθμός των συμμετεχόντων να ξεπεράσει τα 600 παιδιά.

Κατεβάστε την εφαρμογή