Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Γλυφάδας κέρδισαν το στοίχημα

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Γλυφάδας απέδειξαν πως η συνεργασία μιας Ομοσπονδίας με την τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην έγινε την Κυριακή (3/4) με μεγάλη επιτυχία στο παραλιακό κομμάτι της Γλυφάδας, μέσα στον αστικό ιστό, μαζί με πολίτες όλων των ηλικιών να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Η διοργάνωση είχε την αίγλη που της αρμόζει, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει ένα γεγονός αυτής της εμβέλειας. Οι άνθρωποι του Δήμου απέδειξαν έμπρακτα πως ήθελαν αυτή τη διοργάνωση και άνοιξαν το δρόμο για μελλοντικές συνεργασίες και τη φιλοξενία ανάλογων και ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα έγινε με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από έξι χώρες των Βαλκανίων, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία, τη διοργάνωση, αλλά και τις φυσικές ομορφιές της χώρας. Το στοίχημα της διεξαγωγής ενός αγώνα βάδην στον ιστό της πόλης κερδήθηκε, αφού το αγώνισμα είχε την απαραίτητη προβολή, οι αθλητές και αθλήτριες τη στήριξη από τους θεατές και οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να γίνουν κομμάτι μιας αθλητικής διοργάνωσης. 

Η διοργάνωση έκλεισε την Κυριακή στο Golf Γλυφάδας εκεί όπου οι αθλητές και αθλήτριες των αποστολών απόλαυσαν ένα όμορφο βράδυ με ελληνικά εδέσματα, μουσική και χαλαρή συζήτηση.

Κατεβάστε την εφαρμογή