Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Παυλίδης και Μπουζάκης έτοιμοι για το Κάλι

Ο Δημήτρης Παυλίδης (ΑΙΑΣ Κιλκίς) και ο Κώστας Μπουζάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) είναι δύο αθλητές της κατηγορίας Κ20, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι.

Οι νεαροί πραγματοποίησαν πολύ καλή παρουσία στη δεύτερη ημέρα του Πρωταθλήματος στις Σέρρες με τον Παυλίδη να αναδεικνύεται νικητής με 59,31 μ. από την πρώτη του προσπάθεια. Ο αθλητής είχε τρεις βολές πάνω από τα 59,00 μ. κι έδειξε σε καλή κατάσταση. Ο Μπουζάκης ακολούθησε με 58,73 μ., σε έναν αγώνα όπου θα μπορούσε να έχει γράψει επίδοση πάνω από τα 60,00 μ., αν είχε κρατηθεί στη βαλβίδα και δεν πατούσε στον τομέα στην έκτη του βολή. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Άγγελο Μαντζουράνη (ΓΣ Κηφισιάς), που μετά τη σφυροβολία ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και στη δισκοβολία με 57,28 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.

Είχα λίγο άγχος στην αρχή γιατί στην Αμερική δεν έκανα καθόλου αγώνες και προπόνηση με το ελαφρύ όργανο. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η σεζόν έχει κυλήσει καλά και θεωρώ και η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Η προσαρμογή στις ΗΠΑ αρχικά ήταν λίγο δύσκολη, ωστόσο έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Το μόνο πρόβλημα είναι το φαγητό, το οποίο δεν είναι τόσο καλό“, είπε ο Παυλίδης, ενώ από την πλευρά του ο Μπουζάκης δήλωσε: “Είμαι λίγο στεναχωρημένος με το λάθος μου στην τελευταία βολή, όπου έκανε μια μεγάλη βολή. Μετά τα Κνώσεια έκανα μία αγωνιστική κοιλιά, ωστόσο τώρα νιώθω πως αρχίζω και το βρίσκω. Ελπίζω για το καλύτερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου θα διεκδικήσω την πρόκριση στον τελικό. Παρότι έχω πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες με την εθνική ομάδα, πάντα η συμμετοχή σε ένα μεγάλο γεγονός σου φέρνει άγχος

Κατεβάστε την εφαρμογή