Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Ξεκίνησε το απογευματινό πρόγραμμα – Livestreaming

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 ολοκληρώνεται σήμερα στην πόλη των Σερρών με μια σειρά από δυνατούς τελικούς, που αναμένεται να προσφέρουν θέαμα στους φίλους του στίβου, που γέμισαν από νωρίς τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.

Ο τελικός της σφυροβολίας ήταν το πρώτο αγώνισμα του απογευματινού προγράμματος, εκεί όπου η Αγορίτσα – Λυδία Γωγούλη (Ζευς Τρικάλων) ήταν νικήτρια με βολή στα 55,05 μέτρα. Η αθλήτρια άφησε στη δεύτερη θέση την Αφροδίτη Τζατζιμάκη (ΓΣ Ελευθέριος  Βενιζέλος) 54,37 μ. και τρίτη η Ναταλία Μάγου (ΑΟ Ρόδου) με 52,34 μέτρα. Στους Άνδρες ο αθλητής το ΑΟ Φιλοθέης Ορέστης Εμμανουηλίδης έκανε από την αρχή γρήγορη κούρσα και τερμάτισε τελικά νικητής με 53.99 και νέο ατομικό ρεκόρ. 

Στα 400 μ. εμπ. η Βασιλική Μητσιούλη (Ζευς Τρικάλων) κυνήγησε μια γρήγορη κούρσα, ωστόσο κάποια λάθη στη διάρκεια της, της στέρησαν μια επίδοση καλύτερη από το 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεταδίδεται σε livestreaming μετάδοση σε παραγωγή του χορηγού της Ομοσπονδίας INA TV.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να βρουν αποτελέσματα στην εφαρμογή Roster Athletics και να παρακολουθήσουν τη ροή των αγώνων στα social της Ομοσπονδίας.

Κατεβάστε την εφαρμογή