Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Η εθνική μας ομάδα αναχώρησε για τις ΗΠΑ

Η εθνική Ομάδα αναχώρησε σήμερα για τις ΗΠΑ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας θα προετοιμαστούν στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις Husky Track και θα μείνουν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Στο ίδιο Πανεπιστημιακό κέντρο θα κάνουν την προετοιμασία τους και άλλες εθνικές ομάδες όπως η Πολωνία και η Αυστραλία. Η αποστολή μας θα παραμείνει αναχωρήσει για το Όρεγκον στις 12 Αυγούστου και τρεις ημέρες αργότερα, στις 15 θα ξεκινήσει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη για το στίβο. Η χώρα μας θα πάρει μέρος στη διοργάνωση με 17 αθλητές και αθλήτριες, ικανούς να πετύχουν σπουδαίες εμφανίσεις.

Για την Ουάσινγκτον αναχώρησαν σήμερα οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη.

Το Σάββατο ταξίδεψαν οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ, ενώ στις 12 του μηνός, απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβούν τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή η Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλης, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Τατιάνα Γκούσιν, η οποία αγωνίζεται στους Μεσογειακούς.

Κατεβάστε την εφαρμογή