Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί την Κυριακή (3/7) για τις ΗΠΑ

Το ταξίδι της εθνικής μας ομάδας για το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7) ξεκινάει την Κυριακή (3/7).

Ο κύριος όγκος της ελληνικής αποστολής αναχωρεί για το Σιατλ, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας, που θα προηγηθεί της κορυφαίας διοργάνωσης και αποσκοπεί στην ομαλή προσαρμογή της εθνικής μας ομάδας. Συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες αναχωρούν το πρωί της Κυριακής (3/7) για τις ΗΠΑ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 2/7,  θα ταξιδέψουν οι άλτριες του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ.

Απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβεί η χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και χρυσή στη διοργάνωση του Λονδίνου, Κατερίνα Στεφανίδη, που επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της στη βάση της στο Κολοράντο. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος αγωνίζεται προς το τέλος της διοργάνωσης και θα μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να ταξιδέψει στις 12 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα αναχωρήσουν τόσο ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, όσο και η Τατιάνα Γκούσιν.

Αναλυτικά τα μέλη της Ομάδας μας, που αναχωρούν την Κυριακή στις 05.45 KL με την πτήση 1772 για το Άμεστερνταμ.

Κυριακή ΦιλτισάκουΧριστίνα ΠαπαδοπούλουΜίλτος ΤεντόγλουΧρήστος ΦραντζεσκάκηςΜιχάλης ΑναστασάκηςΣταματία ΣκαρβέληΣπυριδούλα ΚαρύδηΑντιγόνη ΝτρισμπιώτηΧρυσούλα ΑναγνωστοπούλουΕλίνα ΤζένγκοΈφη Κουρκουτσάκη.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και η β΄ ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου.

Τα μέλη της αποστολής καλούνται να παραλάβουν τον ρουχισμό τους από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, την Παρασκευή 1/7 από τις 13.00 έως τις 15.00. Η αποστολή θα μείνει για εννέα ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Σιάτλ και στις 12/7 θα ταξιδέψει στο Όρεγκον.

Κατεβάστε την εφαρμογή