Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Η Τζένγκο με το βλέμμα στο Όρεγκον

Τις σταθερές βολές συνέχισε η Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) νικήτρια στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Γυναικών με 59,95 μέτρα.


Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ για έναν ακόμη αγώνα, κατάφερε να προσεγγίσει επιδόσεις κοντά στα 60,00 μ. δείγμα της σταθερής κατάστασης της στη σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης της κατηγορίας Κ20 ξεκίνησε τον αγώνα της με 53,36 μ., συνέχισε με το 59,95 μ., πέτυχε 52,80 μ. στην τρίτη βολή και 58,52 μ. στην τέταρτη και τελευταία της έγκυρη βολή στο σημερινό αγώνα. Η Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 52,10 μ., ενώ τρίτη ήταν η Θεοδώρα Αραμπατζή (ΓΣ Σέρρες 93) με 51,35 μ.

Έχω κάποια τεχνικά θέματα που μου δημιουργούν σκαμπανεβάσματα στο αποτέλεσμα μου. Νιώθω σα να έχω χάσει τη συγκέντρωση μου στον αγώνα, με αποτέλεσμα να μην εκτελώ αυτά που πρέπει σωστά. Σε κάθε περίπτωση νιώθω πως θα το βρω και θα είμια σε θέση να συνεχίσω τις μεγάλες βολές. Το ζητούμενο για εμε΄να είναι να βελτιώνομαι τεχνικά, γιατί έτσι θα σταθεροποιηθώ και στις μεγάλες βολές. Ηταν όμορφα σήμερα στο στάδιο, καθώς είχαμε και τη στήρθιξη των δικών μας ανθρώπων“, είπε η Τζένγκο και συμπλήρωσε: “Δεν είχαμε προετοιμαστεί για το Πανελλήνιο, γιατί είμαστε ήδη στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μας για το παγκόσμιο“. Η αθλήτρια θα αναχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα για το Σιάτλ, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει με ηρεμία την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο.

Ο Λατιφλάρι τη δεύτερη νίκη σε πρωτάθλημα

Ο Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) ήταν ο πρώτος στη σφαιροβολία με 19,43 μ. και έκανε δύο τις νίκες του, αφού είχε ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και το 2016.
Ο Νικόλας Σκαρβέλης (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν δεύτερος με 19,34 μ., ενώ τρίτος ήταν ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) με 18,95μ.

Ο Γιώργος  Σταμούλης πρώτος στα 3.000 μ. στιπλ

Ο Γιώργος Σταμούλης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου)ήταν νικητής στα 3.000μ. στιπλ με 9.13.18 στη δεύτερο διαδοχική νίκη στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε εύκολα στη νίκη, αφού κανένας από τους αθλητές που ακολούθησαν δεν μπόρεσαν να τον πιέσουν. Δεύτερος ήταν ο Θανάσης Παπαγιαννούλας (ΓΣ Κηφισιάς) με 9.18.68 και τρίτος ο Γιώργος Μίνος (ΟΣΦΠ) με 9.26.85.

Κατεβάστε την εφαρμογή