Δύο στα δύο για τον Τεντόγλου στους αγώνες Diamond League

Οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τον Μίλτο Τεντόγλου να πετύχει το στόχο του και να κάνει δύο τις νίκες του στη σειρά αγώνων Diamond League.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο αναδείχθηκε σήμερα νικητής στη διοργάνωση του Όσλο με άλμα στα 8,10 μ., σε έναν αγώνα όπου τα δύο πρώτα άλματα έγιναν με πολύ δυνατή βροχή και στο σύνολο οι έξι προσπάθειες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με 7,96 μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο, ενώ στην τρίτη προσπάθεια, πέτυχε 8,10 μ. κι έπειτα 8,00 μ., 8,02 μ. και ήταν άκυρος στο τελευταίο του άλμα.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία την εξαιρετική του κατάσταση, που δεν επηρεάστηκε από τον μικρό τραυματισμό στον αγώνα της Καλαμάτας. Ο άλτης με 8,36 μ. στη θερινή σεζόν, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα στο Diamond League της Στοκχόλμης, στην τελευταία του εμφάνιση πριν το Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Ο Τόμπιας Μόντλερ στο τελευταίο του άλμα πέτυχε 8,05 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ ο Σάιμον Εχάμερ ήταν τρίτος μ 7,95 μέτρα.

Στο Όσλο αγωνίστηκε σήμερα και ο παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας, που με το συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη τερμάτισαν στην έβδομη θέση των 100 μ. με 11.04.

Κατεβάστε την εφαρμογή