Μεγάλη συμμετοχή και έντονος συναγωνισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Με τη συμμετοχή συνολικά 1.350 αθλητών (600) και αθλητριών (750) της κατηγορίας Κ18 ανοίγει η αυλαία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 που θα διεξαχθεί στο Βόλο το Σαββατοκύριακο (18-19/6) .

Αναμένονται δυνατές αναμετρήσεις τόσο για την κατάκτηση της νίκης και την ανάδειξη των πρωταθλητών, όσο και για την επιβεβαίωση της καλής αγωνιστικής κατάστασης των αθλητριών και αθλητών της κατηγορίας και την επίτευξη ορίων για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στην κατηγορία που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα διεξαχθεί στις 4-7 Ιουλίου στην Ιερουσαλήμ. 

Αθλητές και αθλήτριες που έχουν πετύχει τα όρια ή τα έχουν πλησιάσει θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τις επιδόσεις τους για την οριστική συμμετοχή στην αποστολή της Ιερουσαλήμ.

Έτσι αναμένεται να είναι ένα πρωτάθλημα υψηλού συναγωνισμού στο οποίο αναμένεται να επιτευχθούν κορυφαίες επιδόσεις και μεταξύ άλλων:

Στα αγωνίσματα ταχύτητας των παίδων αναμένεται να γίνουν εντυπωσιακές κούρσες με τη συμμετοχή των Τάσση, Κυριακίδη, Μπούρα, Μήλιου, Αντωνίου, Βρυσιώτη, Τζιαμπίρη.

Στο μήκος κορασίδων αναμένεται σκληρή «μάχη» μεταξύ Λυρή, Σχίζα, Κοϊκοπούλου, Σταθάκη, Μόζα και Γαρατζόγιαννη όπως και στο τριπλούν παίδων μεταξύ των Χαραλαμπάκη, Γρηγορίου, Λεμπούση, Γρέψιου και Γκράτσιου αλλά και στις κορασίδες με τις Βελέτζα, Τζιατζιούλη, Σχίζα.

«Δυνατές» κόντρες αναμένονται στα αγωνίσματα ρίψεων. Στη σφυροβολία παίδων μεταξύ Τζαμτζή, Παπαναστασίου Κυρίτση, Κουβεδάκη, Σιδηρένιου και Γουμενάκη και στο ίδιο αγώνισμα κορασίδων με τις Τζατζιμάκη, Δρακοπούλου, Φιλίππου, Φραντζεσκάκη. Στη σφαιροβολία παίδων Παπαδόπουλος, Αντωνάτος, Δαρβίρας και Μεράι και στις κορασίδες μεταξύ των Μπασιάκου και Ραφαηλίδου, ενώ στη δισκοβολία κορασίδων Παναγιωτοπούλου Τοχταμή, Φιλιππίδου, Μίχαλου και Παναγιωτοπούλου αναμένεται να έχουν έντονο συναγωνισμό για τη νίκη.

Στα 400μ με εμπόδια των παίδων θα έχουν όπως όλα φαίνονται από τις συμμετοχές των Μαλάτου, Παπαγεωργίου, Ανδρεάδη και Ρεθυμνιωτάκη δυνατή κόντρα για την επικράτηση.        

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής και την πολυπληθή συμμετοχή σε επίπεδα προ κορωνοϊού όλα τα αγωνίσματα παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού οι κορυφαίοι έχουν δηλώσει την παρουσία τους στον Βόλο.

Το Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Yutube προσφορά του ΣΕΓΑΣ για τους φιλάθλους που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Επίσης θα υπάρχει συνεχή ροή αποτελεσμάτων από την εφαρμογή Roster Athletics.

Το ΝΕΟ πρόγραμμα (16.06.2022) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Για τα αγωνίσματα ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ και ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ δεν θα διεξαχθούν αγώνες επιλογής, αλλά απευθείας τελικοί στην ώρα των τελικών, σύμφωνα με το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα

Κατεβάστε την εφαρμογή