Δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 παραδόθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ένα πλήρες στρώμα άλματος ύψους (με τους στυλοβάτες και τους πήχεις)  και 85 εμπόδια. Αυτά αποτελούν το πρώτο μέρος του δωρεάν αθλητικού εξοπλισμού που αποφάσισε να παρέχει η  Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

Το δεύτερο μέρος, που θα παραληφθεί σύντομα, περιλαμβάνει ένα πλήρες στρώμα επί κοντώ (με πήχη και στυλοβάτες) καθώς και 16 βατήρες.

Η συμφωνία για την δωρεάν ενίσχυση με αθλητικό εξοπλισμό, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ενός σύγχρονου σταδίου της Ελλάδας ήταν κατάληξη των διαβουλεύσεων που έγιναν με πρωτοβουλία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρι Καραμαρίνοφ, παρουσία του μέλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ  Παναγιώτη Δημάκου.

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μετά την παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων,  διαθέτει τον πλέον σύγχρονο αγωνιστικό στίβο (ταρτάν) στην Ελλάδα.

Μετά από αυτή την παρέμβαση του ΣΕΓΑΣ, αναβαθμίζεται ουσιαστικά παρέχοντας ιδανικές συνθήκες προπόνησης αλλά και αγώνων σε μια περιοχή με πλούσια παράδοση και υψηλές επιτυχίες στο στίβο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενισχύει με ανάλογο τρόπο οικεία Ομοσπονδία και με την απόφαση αυτή δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στον ΣΕΓΑΣ και στον ελληνικό αθλητισμό.

Στην παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού παρευρέθηκαν, εκ μέρους του δήμου Τρικκαίων, η αντιδήμαρχος αθλητισμού Εφη Λεβέντη, το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Θεμελίδης, το μέλος της Επιτροπής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης, καθώς και προπονητές, εκπρόσωποι σωματείων και αθλητές.

Κατεβάστε την εφαρμογή