Δυνατές συμμετοχές στους αγώνες “Κώστας Σπανίδης”

Πολλοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στους αγώνες “Κώστας Σπανίδης” που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ττης Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές ολοκλήρωσαν την επεξεργασία των δηλώσεων συμμεταχής και μεταξύ των αθλητών/τριών που θα πάρουν μέρος θα δώσουν το παρών στους αγώνες και οι: Κώστας Γεννίκης στη σφαιροβολία, Μιχάλης Παππάς, Γιώργος Λαμπρόπουλος, και Νικολίν Ντερβίσι στα 400μ, Κώστας Μπουζάκης και Μανώλης Πεντίκης στη δισκοβολία, Γιάννης Κορακίδης και Θεόδωρος Ζιώγας στη σφυροβολία, ο Γιώργος Φράγγογλου στο άλμα σε ύψος, ο Θοδωρής Βροντινός στα 100μ, Νίκος Ξενικάκης στο άλμα σε μήκος, Αργύρης Κιάφας και ο Γιάννης Καμαρινός στα 110μ εμπόδια. 

Στις γυναίκες στη δισκοβολία Αρετή Φιλιππίδη και Σοφία Κεσίδη , στον ακοντισμό Θεοδώρα Αραμπατζή και Αναστασία Ντραγκομίροβα, στη σφαιροβολία Σοφία Καϊσίδου και Αναστασία Ντραγκομίροβα, στο μήκος η Μαρία Στεφανοπούλου, και Σάρα Αοουντι και Σοφία Ιωσηφίδου στα 100μ εμπόδια και η Στέλλα Κωνσταντινίδου στα 400μ. και η Ολυμπία Καραγιάννη και η Βασιλική Μητσιούλη στα 400μ εμπόδια 

Οι συμμετοχές

Κατεβάστε την εφαρμογή