2ο Γκαλά Αποστάσεων στη Χαλκίδα και Πανθρακικοί Αγώνες στην Αλεξανδρούπολη. Δείτε αποτελέσματα


Μεγάλη συμμετοχή είχε το «2ο Γκαλά αποστάσεων» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας, το βράδυ της Κυριακής στο στάδιο της Χαλκίδας.


Οι αγώνες έγιναν με επιτυχία και τη συμμετοχή 160 αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών, ενώ δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις. Ο Γιώργος Σταμούλης λίγες ημέρες από την εξαιρετική εμφάνιση στο Βέλγιο και το 8.48.70 στα 3.000 μ. στιπλ έκανε ατομικό ρεκόρ και στα 2.000 μ. στιπλ με 5.44.72, ενώ στην ίδια απόσταση τον εαυτό της ξεπέρασε και η Ισαβέλα Κοτσαχείλη, που ήταν νικήτρια με 6.39.83.


Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισε η Μαρία Κάσσου, που διένυσε τα 3000 μ. σε 9.29.18 και παρά το νεαρό της ηλικίας της έγινε η 13η Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα. Η αθλήτρια επανέλαβε για άλλη μια φορά και το όριο για το Παγκόσμιο του Κάλι, το οποίο είχε από τον κλειστό στίβο.

Ο Αργύρης Ηλίας τερμάτισε τα 800 μ. σε 1.52.16, ενώ ο επίσης έφηβος Πέτρος Παπαϊωάννου ήταν πρώτος στα 1500 μ. με 3.50.17 και βελτίωσε το ρεκόρ του.


Στους αγώνες ξεχώρισε και η 15χρονη αθλήτρια, Ιουλιάννα Ρούσσου, που τερμάτισε τα 800 μ. σε 2.14.14.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μεγάλη συμμετοχή είχαν  και οι Πανθρακικοί Αγώνες που έγιναν την Κυριακή στην Αλεξανδρόπουλη και τους διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με τους συλλόγους ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Πρωτέα Αλεξανδρούπολης. Αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στη διοργάνωση που συγκέντρωσε κόσμο και στις εξέδρες. Στους αγώνες δεν έλειψαν και οι καλές επιδόσεις, κυρίως από τους νεαρότερους αθλητές και αθλήτριες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατεβάστε την εφαρμογή