Το 1ο Fly Olympia κέρδισε τις εντυπώσεις

Το 1ο Fly Olympia έγινε σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία παρουσία κορυφαίων αθλητών του επί κοντώ, αλλά και αρκετού κόσμου που δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το παρών.

Μια ιδέα του Εμμανουήλ Καραλή, που πήρε σάρκα και οστά και εξελίχθηκε σε μια όμορφη γιορτή του αγωνίσματος. Ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με άλμα στα 5,60 μ. και πολύ καλές προσπάθειες τόσο στα 5,70 μ. όπου έκανε ένα άλμα, όσο και στα 5,75 μ., όπου έκανε δύο. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη  έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει αυτές τις επιδόσεις και να βρεθεί και πάλι σε άλματα των δυνατοτήτων του. Νικητής του αγώνα ήταν ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ με 5,70 μ. και καλές προσπάθειες στη συνέχεια στα 5,80 μ. και δεύτερος ο Τιμπότ Κολέ με την ίδια επίδοση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αγώνας έγινε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη παρουσία κόσμου να τον παρακολουθεί. Είμαι σίγουρος πως η διοργάνωση θα μείνει και θα εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα event επί κοντώ στον κόσμο. Μη ξεχνάμε πως φιλοξενείται εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλοι οι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από το μέρος και τη διοργάνωση. Βρίσκω σταδιακά το ρυθμό μου και το δρόμο προς ακόμη μεγαλύτερα άλματα“, είπε ο Καραλής με το τέλος του αγώνα.

Οι αθλητές την παραμονή του αγώνα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το αρχαίο στάδιο και να βιώσουν την μοναδική εμπειρία της παρουσίας σε ένα χώρο με τόσο μεγάλη ιστορία.

Αποτελέσματα
Μάρσαλ (Αυστραλία) 5,70 μ.
Κολέ Τιμπ. (Γαλλία) 5,70 μ.
Καραλής (Ελλάδα) 5,60 μ.
Κοπελί (Μ. Βρετανία) 5,60 μ.
Ίρβιν (ΗΠΑ) 5,60 μ.
Ρενέρ (Σλοβενία) 5,60 μ.
Βογιεκόβσκι (Πολωνία) 5,60 μ.
Ρίτσαρντς (ΗΠΑ) 5,25 μ.
Χατζίου (Ελλάδα) 5,25 μ.
Ρίζος (Ελλάδα) ακ.

Κατεβάστε την εφαρμογή