Μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες Παπαναστάσεια, “Δημήτρης Βραϊμάκης” και Βιλαέτεια

Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών βρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου για μία από τις παραδοσιακές στάσεις της θερινής περιόδου, τα “10α Παπαναστάσεια”.

Ο ΠΓΣ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε τους αγώνες, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου του, Κώστα Παπαναστασίου, που αποτέλεσε σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού αθλητισμού, χάρη στο πλούσιο έργο του.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί και θα συνεχιστούν και αύριο με ένα γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, που κυνηγούν τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και προετοιμάζονται για διεθνείς αγώνες. Η Ελίνα Φλώρου – Δημητριάδου, η οποία προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κ20, αγωνίστηκε σήμερα στον Πανελλήνιο και με άλμα στα 4,10 μ. βελτίωσε το 4,09 μ., που είχε πετύχει στη Φιλοθέη.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο, για Live αποτελέσματα κατεβάστε την εφαρμογή Roster Athletics

Αποτελέσματα πρώτης ημέρας

Εξάλλου, ο ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας σε συνεργασίας με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής – Στερεάς- Εύβοιας διοργάνωσαν σήμερα τους αγώνες “Δημήτρης Βραϊμάκης”. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Γιάννης Γρανιτσιώτης στα 100 μ. με 10.67 (-0,1) και 21.22 στα 200 μέτρα. Η 16χρονη Γεωργία Κατσαρού επικράτησε στον ακοντισμό με 45,40 μ. και ο 17χρονος Νίκος Δαρβίρας στη σφαιροβολία με 17,40 μ., βολή καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18.

Τα αποτελέσματα

Οι αγώνες στίβου Βιλαέτεια έγιναν σήμερα και στον Πύργο με εξίσου μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες των αγωνισμάτων. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε αγωνίσματα για κατηγορίες από Κ14 έως Ανδρών Γυναικών.

Αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή