Ντεμπούτο Τεντόγλου στα Diamond League με νίκη και άλμα στα 8,27 μέτρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε ιδανικά τη συμμετοχή του στη σειρά αγώνων Diamond League,  κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα του Ραμπάτ με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού έκανε τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό στην Καλαμάτα κι έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να προσεγγίσει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις. Ο Τεντόγλου άφησε στη δεύτερη θέση τον τον Σιμόν Εχαμερ, τον αθλητή με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, που σήμερα είχε προσπάθεια στα 8,13 μέτρα. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έχει πετύχει φέτος 8,36 μέτρα.

Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης στο αγώνισμα πέτυχε το μεγαλύτερο άλμα του στην τέταρτη προσπάθεια, ενώ είχε στην ουσία ένα ακόμη έγκυρο άλμα, το δεύτερο στα 7,92μ., ενώ η πρώτη του προσπάθεια ναι μεν μετρήθηκε, ωστόσο δεν ήταν ολοκληρωμένη. Ο Τεντόγλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Ρώμης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την τρίτη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση του Ραμπάτ με καλύτερο άλμα στα 4,55 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια, που πριν λίγες ημέρες πέρασε τα 4,64μ. στη Φιλοθέη, στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,65 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα η Νικόλ Κυριακοπούλου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,30μ., καθώς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,55 μέτρα. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα με την Σάντι Μόρις να επικρατεί με 4,65μ. και την Νίνα Κένεντι να ακολουθεί με την ίδια επίδοση. Η Κέιτ Ναζοτ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 4,30μ. και ακυρώθηκε.

Κατεβάστε την εφαρμογή