Η ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών έδειξε τον τρόπο

Η εθνική ομάδα Ανδρών 4Χ100 μ. επιβεβαίωσε σήμερα πως με τη συστηματική δουλειά και τη συνεργασία μπορεί να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Οι Κώστας Ζήκος, Νίκος Εμπέογλου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Γιάννης Νυφαντόπουλος τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ με 39.22 επίδοση που δείχνει πως η δουλειά που έγινε στα καμπ της χρονιάς είχε αποτέλεσμα.


Η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μπήκε σε τροχιά πρόκρισης για το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400 μ. με τις Δέσποινα ΜουρτάΔήμητρα ΓναφάκηΜαρίτα Αργυρού και η Ανδριάνα Φέρρα, που τερμάτισαν σε 3.33.65 και κατέλαβαν την πρώτη θέση. Η ομάδα των γυναικών όπως και αυτή των Ανδρών 4Χ100 μ., αναμένεται να ανεβάσουν την θέση τους στο Ευρωπαϊκό ράνκινγκ, καθώς βελτίωσαν τους χρόνους τους και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση για τη διοργάνωση του Μονάχου.


Η ομάδα 4Χ100 μ. των γυναικών δεν πέτυχε αυτό που θα ήθελε, καθώς έτρεξε χωρίς τα βασικά τις μέλη. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη, δεν αγωνίστηκε καθώς είχε σφίξιμο στο πόδι, ενώ η Άρτεμις Αναστασίου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Την ομάδα, που τερμάτισε δεύτερη με 45.11, πλαισίωσαν οι Στέλλα ΜιχαηλίδουΑνδριάνα ΦέρραΑλάνα Μπερν και Δήμητρα Τσουκαλά.

Η ομάδα 4Χ400μ. με τους Γιάννη Ντέτσικα, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Σπύρο Δουκατέλη και Μιχάλη Παππά τερμάτισαν τρίτοι σε 3.09.20.

Κατεβάστε την εφαρμογή