Αποτελέσματα από τα Ελευθέρια, τα Χειμωνίδεια σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι αγώνες “Ελευθέρια” έγιναν το Σάββατο στο Κιλκίς με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δημήτρη Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν νικητής σε 100 μ. με 10.60 (0,6), ενώ ο παίδας Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες 93) επικράτησε στο τριπλούν με 15,21 μ. (4,0).

Την προετοιμασία της για τους αγώνες της Ιερουσαλήμ συνεχίζει και η Μαρία – Νικολέτα Αντωνιάδη (ΑΣ Μυρμιδόνες), νικήτρια χθες στα 100 μ. εμπ. Γυναικών με 14.23.

Στα 100 μ. εμπ. Γυναικών Κ18 η Ελένη Βιδούρη (Ατλας Βόλου) ήταν νικήτρια με 14.11, χρόνος καλύτερος από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Τις σταθερές τις εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε η Ευγενία – Μαρία Παναγιώτου (Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877), που χθες ξεπέρασε πάνω από τα 3,85 μέτρα στο επί κοντώ και αναδείχθηκε νικήτρια. Η νεαρή έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18, το οποίο μάλιστα έχει υπερβεί σε έξι αγώνες στη σεζόν.

Σήμερα τα Χειμωνίδεια

Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη εκεί όπου θα γίνουν οι αγώνες “Χειμωνίδεια” στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή Κώστα Χειμωνίδη. Οι αγώνες θα γίνουν στο Καυτανζογλείο Στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής (5/6).

Κατεβάστε την εφαρμογή