Μόνο εμβολιασμένοι στο Κάλι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της WA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε τις εθνικές ομοσπονδίες, για το νέο  Υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα ισχύσει για τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών , προπονητών και συνοδών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ20 στο Κάλι.


Σύμφωνα με αυτό είναι υποχρεωτικό όλοι όσοι θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα να είναι πλήρως εμβολιασμένοι με αναγνωρισμένα εμβόλια. Πρόκειται για απόφαση που πήρε η WA βάσει της πολιτικής της για τον Covid, η οποία στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της διασποράς του.

Η μη συμμόρφωση σε αυτό το πρωτόκολλο, ενδέχεται να επιφέρει ακύρωση της διαπίστευσης και απαγόρευση συμμετοχής στον αγώνα.

Έτσι, οι αθλητές που δεν είναι ακόμα εμβολιασμένοι, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα την διαδικασία, καθώς απαιτούνται δύο δόσεις, για όλα τα εμβόλια, εκτός του μονοδοσικού Johnson.

Κάποιος θεωρείται ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ όταν:

– Έχουν παρέλθει 14 ημέρες μετά από τον εμβολιασμό με ένα μονοδοσικό εμβόλιο.

– Έχουν παρέλθει 14 ημέρες μετά από την 2η δόση ενός εγκεκριμένου εμβολίου.

– Έχουν παρέλθει 14 ημέρες μετά από 2 δόσεις συνδυασμού εμβολίου, οι οποίες έχουν χορηγηθεί με 17 ημέρες διαφορά.


Οι συμμετέχοντες που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ, πρέπει να το επιδείξουν τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την άφιξή τους στο Κάλι.
Αν κάποιος έχει νοσήσει και έχει κάνει μόνο μία δόση εμβολίου των δύο δόσεων, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που έχει νοσήσει, και ως εκ τούτου, δεν έχει κάνει εμβόλιο και για να πάει στο Κάλι πρέπει να εμβολιαστεί.

Κατεβάστε την εφαρμογή