Filothei Women Gala: Η Εμμανουηλίδου έβαλε στο…μάτι το ρεκόρ της Θάνου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είναι μια αθλήτρια που προκαλεί θαυμασμό με τις εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Η νεαρή αγώνα με τον αγώνα βρίσκεται όλοι και πιο κοντά στον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από το πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών Κ20 στα 100 μέτρα. Και η προσπάθεια αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως το ρεκόρ (11.43) ανήκει στην Κατερίνα Θάνου. Η νεαρή τερμάτισε σήμερα στο Γκαλά της Φιλοθέης σε 11.44 και βρέθηκε μια ανάσα από το ρεκόρ της γρηγορότερες Ελληνίδας όλων των εποχών. Και το κατάφερε σε ένα στάδιο, όπου δεν προβλέπεται για μεγάλες επιδόσεις στα 100 μέτρα.

Παρόλα αυτά η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου βελτίωσε το ατομικό της 11.51 κι έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να προσεγγίσει το πανελλήνιο ρεκόρ. “Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σεζόν αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το πανελλήνιο ρεκόρ της Θάνου. Σε κάθε μου εμφάνιση παρουσιάζομαι όλο και καλύτερη και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί. Είμαι πολύ χαρούμενη με το πως έχει πάει μέχρι τώρα η χρονιά. Συνεχίζω με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι”, είπε η νεαρή αθλήτρια.

Η Εμμανουηλίδου ήταν δεύτερη σήμερα, νικήτρια αναδείχθηκε η Κρίσταλ Άγούα με 11.44, ενώ η Άρτεμις Αναστασίου ήταν τέταρτη με 11.60. 

Κατεβάστε την εφαρμογή