Η ομάδα 4Χ100 μ. Ανδρών Κ23 μετέχει με προσδοκίες στα Δρόμεια

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των σπριντ και των εμποδίων θα δώσουν το παρών στους αγώνες Δρόμεια στη Βάρη, την Πέμπτη (2/1).

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Αθλητικό Όμιλο Βάρης «Δρομέας» και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ έχουν ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour Bronze» Special. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος κορυφαία ονόματα των σπρτιντ της χώρας, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των δύο ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ σε Άνδρες και Γυναίκες.

Η χώρα μας δε θα συμμετάσχει με τα βασικά της σχήματα, δεδομένο του ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνει και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών, ωστόσο η παρουσία των δύο αποστολών αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ομάδα των Ανδρών θα πάρει μέρος με τη ομάδα της κατηγορίας Κ23 με στόχο την βελτίωση του πανελληνίου ρεκόρ. Οι Βασίλης ΜυριανθόπουλοςΘοδωρής ΒροντινόςΓιάννης Καριοφύλλης και Νίκος Παναγιωτόπουλος διανύουν πολύ καλή σεζόν, κάτι που φάνηκε και στον τελευταία τους αγώνα στα Χανιά. Εκεί οι Βροντινός και Μυριανθόπουλος τερμάτισαν σε 10.51 και οι Καριοφύλλης και Παναγιωτόπουλος σε 10.53 και 10.58, αντίστοιχα. Παράλληλα η ομάδα έχει δουλέψει στις αλλαγές, γεγονός που της επιτρέπει να κάνει σχέδια για μια καλή παρουσία.

Το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία κατέχουν τέσσερις σπουδαίοι σπρίντερ, οι Άρης ΓκαβέλαςΑνέστης ΠουλιόγλουΤάσος Γκούσης και Χριστόφορος Χοίδης με 39.98 από τις 31/07/1999. Αναπληρωματικοί της ομάδας είναι ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, που παρουσιάστηκε βελτιωμένος στον τελευταίο του αγώνα στα Αιγιάλεια και ο Ορέστης Χαϊδάς.

Νεανικό θα είναι το σχήμα και στις γυναίκες με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου να κάνει ένα τεστ ενόψει του Βαλκανικό Πρωταθλήματος πλαισιωμένη από τις Στέλλα ΜιχαηλίδουΕβελίνα Άνθη και Δήμητρα Τσουκαλά. Τη θέση της αναπληρωματικού θα έχει η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στα 4Χ100 μ. θα πάρουν μέρος έξι ομάδες Ανδρών και ισάριθμες γυναικών.

Κατεβάστε την εφαρμογή