Βενιζέλεια – Χανιά 2022: Φοβερή σφυροβολία στα Χανιά

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν απομείνει για το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλια – Χανιά που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο Έλενα Βενιζέλου στα Χανιά.

Μια διοργάνωση που ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continentalτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και διοργανώνουν ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον Κύδων Χανίων, τον ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Κύδων Χανίων, υπό την Αιγίδα της «Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι διοργανωτές προχώρησαν ήδη στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, στην οποία προκύπτουν εξαιρετικές συμμετοχές στο σύνολο των αγωνισμάτων.

Δίχως αμφιβολία το αγώνισμα της σφυροβολίας θα είναι ένα από τα συναρπαστικότερα από εκεί θα συμμετάσχουν οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές. Πρόκειται για τον Μιχάλη Αναστασάκη και τον Χρήστος Φραντζεσκάκη, που διανύουν ήδη εξαιρετική σεζόν και θα έχουν την ευκαιρία μέσα στην πόλη τους να κυνηγήσουν μια. Ο Φραντζεσκάκης έχει ήδη σημειώσει 77,89 μ. κι έχει πετύχει το όριο για τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και ο Μιχάλης Αναστασάκης που έχει πετύχει φέτος 77,30 μ., που είναι η δεύτερη επίδοση της καριέρας του. Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ με 77,72 μ. που έχει από τις 11 Ιουνίου του 2017.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή του Ορέστη Ντουσάκη, που από φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία Ανδρών/Γυναικών Κ23 κι έχει ατομικό ρεκόρ 70,36 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή